(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Houbařský prejt

Potřebné ingredience
60 dkg mletého masa-směs vepřové a hovězí,30 dkg hřibovitých hub(mohou být i žampiony),20 dkg brambor,3 vejce,200 ml mléka,olej,pepř,sůl
Postup přípravy
Houby očistíme,nakrájíme a uvaříme v osolené vodě.Brambory uvaříme,scedíme a necháme vychladnout.Mleté maso dáme do mísy,přidáme houby,sítem prolisované brambory,vejce,mléko,sůl,pepř a promícháme.Vymastíme si sádlem pekáček(já jsem pekla v remosce),vložíme připravenou směs,pokame trochu navrchu olejem nebo sádlem,dáme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova.PZ podáváme s bramborem,chlebem ale chutná výborně i studený jen tak samotný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

fojaa
(upraveno)
18. 8. 2011, 21:36




nahlásit

kvítečko
(upraveno)
17. 8. 2011, 20:39
Vypadá zajimavě

nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
19. 8. 2011, 8:08
@kvítečko
A je výborný

nahlásit